23948sdkhjf

Dansk snedkerbord ud i 1300 Pandora-butikker

Via Cph i Bårse ved Præstø er i disse tider på vej ud i næsten alle verdens hjørner.

Den danskbaserede smykkegigant Pandora har valgt det sjællandske snedkeri til at levere et specialdesignet sofabord, som skal ud og tjene som butiksinventar i næsten 1300 Pandora-butikker på verdensplan.

Bordet er fremstillet specielt og eksklusivt til smykkekæden.

En stor ordre for en mindre virksomhed, som får mange ordrer i langt mindre dimensioner. Men rent logistisk passer det godt til Via Cph, fortæller medejer Søren Foverskov. Via Cph laver mange specialordrer til kontraktkunder og passer i øvrigt også sin egen designkollektion, som sælges igennem designbutikker. Især “hvide” møbelbutikker.

- Det er en ordre, som skal leveres løbende, så det passer os fint at putte det ind i produktionen. Ordren giver en god udnyttelse af vores maskinpark, fortæller han om Pandora-ordren.

For Via Cph, som selv laver originalt design, har det været vigtigt at bevare produktionen helt på egne hænder og hjemme i Bårse.

- Det gør vi, fordi det er en god historie, og den vil ikke længere være god, hvis vi får lavet tingene i udlandet, siger han.

- Så vil vi ikke længere være troværdige. Vi er stolte af, at det hele er dansk. Det eneste, vi snart ikke er, er medlem af Dansk Folkeparti. Men vi kipper med Dannebrog!

Resultaterne har for ganske nylig indbragt Via Cph en Gazelle-pris, som uddeles af Dagbladet Børsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078