23948sdkhjf

I Vinderup har de aldrig før solgt for mere

Alle tiders omsætningsrekord for den førende limtræsproducent.
VTI Vinderup Træindustri har vind i sejlene og er på vej med et regnskab efter et år, som slog omsætningsrekord, meddeler den vestjyske limtræsproducent, som især har succes med produktion af vinduestræ.

Flemming Nielsen, som selv startede virksomheden i 1976 og som i dag er bestyrelsesformand, vil ikke sætte tal på, men han siger, at væksten fortsætter i de forrige fem års tempo.

- Det skyldes, at vi er lykkedes med en langsigtet strategi om at få et stærkere fundament til et bredere marked. Kort sagt har VTI i løbet af de sidste år fået nye produkter, nye kunder og nye markeder. Den udvikling skal nu fortsætte og intensiveres, siger han.

Han synes, at årets resultat er tilfredsstillende, selv om det på bundlinjen er faldet fra næsten 10 millioner efter skat sidste år til lidt og 7 mio. kr. i år.

- Det skyldes især nogle interne omkostninger og investeringer, vi har foretaget for at gøre os klar til vækst, siger Flemming Nielsen.

Han nævner, at VTI i de senere år er blevet bedre til at rådgive sine kunder og knytte dem til sig i partnerskaber. Det skal VTI kun blive bedre til:

- Ikke kun om anvendelsen af limtræ, men også hvordan de opnår de laveste kostpriser, hvordan de effektiviserer deres egen produktion og så videre. Kunderne giver udtryk for, at de er meget tilfredse med den rådgivning de får, fordi den skaber værdi for dem, så det er absolut noget, vi forsætter og udvikler videre, siger Flemming Nielsen.

Nu står VTI ifølge Flemming Nielsen over for investeringer i maskinparken, som skal forny og effektivisere produktionen.

- Vi arbejder fortsat på at udvikle nyt produktionsudstyr, der vil gøre os endnu mere konkurrencedygtige på flere produktgrupper.

Cirka 60 procent af salget fra den vestjyske fabrik er eksport.

Også i dag: Midt i regnskabsfesten tager VTI nu afsked med direktøren gennem 15 år

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078