23948sdkhjf

Maskingigant er overvældet over messesalget i Göteborg

Med 233 udstillere var der udstillerrekord på årets udgave af Trä & Teknik-messen, som i sidste uge foregik i Göteborg.

Det var ikke den eneste rekord, der blev sat. Med en besøgsvækst på 17 procent i forhold til messens forrige udgave i 2014 var der også flere gæster end nogensinde, og flere udstillere var meget tilfredse med resultatet af deres tilstedeværelse.

For eksempel den italiensk-multinationale maskingigant Biesse, som især producerer og markedsfører sine cnc-maskiner til industrien.

- Vi solgte fem maskiner for syv millioner svenske kroner direkte på messegulvet. Det er aldrig sket før, siger Per-Axel Noryd, som er nordisk chef for Biesse-koncernen.

Han fortæller, at der blev indgået usædvanligt mange handler, når man tager i betragtning, hvor længe typiske salgsprocesser plejer at være.

Annika Persson, som er forretningsudvikler for messen, glæder sig over, at en satsning på at udvikle messen er lykkedes.

- Dette års messe var egentlig startskuddet til en udviklingsrejse for Trä & Teknik. Vi har baseret hele messen på vores gæsters ønsker - hvad de vil have, hvad de vil se og hvem de vil møde, siger hun.

Artiklen er en del af temaet Trä & Teknik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095