23948sdkhjf

Danmark trækker væksten hos Expedit

På både top- og bundlinje var der i første halvår pæn vækst hos den danske producent af butiksinventar.
Expedit omsatte i første halvår for 258,6 mio. kr., og det betød en vækst på 23,6 procent sammenlignet med første halvår 2015.

Resultat af primær drift blev samtidig fordoblet fra 6,4 mio. kr. til 12,6 mio. kr., og overskuddet steg med 5,9 mio. kr. til 11,5 mio. kr.

- Resultatforbedringen er skabt i moderselskabet i Danmark, mens de øvrige enheder, med undtagelse af Expedit i Finland, fastholder niveauet fra første halvår 2015, skriver Expedit i sit halvårsregnskab.

På baggrund af udviklingen i første halvår fastholder Expedit forventningerne til hele 2016. Her kalkulerer man med vækst i omsætningen og en resultatforbedring sammenlignet med 2015.

- Ved indgangen til 2016 var forventningerne til året positive, hvilket for hovedpartens vedkommende er blevet indfriet. Ordrebeholdningen er på nuværende tidspunkt på niveau med ordrebeholdningen på samme tid sidste år, hvilket sammen med kendskabet til projekter i andet halvår 2016, skaber en tro på en fortsat tilfredsstillende udvikling i andet halvår, skriver Expedit.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062