23948sdkhjf

Silvan vil gøre håndværk og design til elevernes yndlingsfag

Børnene skal opdage glæden ved at bruge hænderne, samtidig med de opgraderer deres skole med for eksempel et nyt fællesrum eller en flot skulptur.
Engang kunne vi lave det meste med vores egne hænder. Vi kunne finde ud af at bruge et stykke værktøj og forstod, hvordan materialer skulle behandles. Sådan er det ikke nødvendigvis i dag, og det vil de gerne lave om på hos Silvan, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Problemet er, at jo mindre vi bruger hænderne, jo mindre bruger vi hovedet. For du tænker faktisk også med hænderne. Hvis ord som design, innovation og kreativitet skal være mere end bare ord, har vi brug for en grundlæggende forståelse af, hvordan man bearbejder den fysiske verden, vi trods alt stadig lever i, siger Freddy Lauridsen, der er direktør i Silvan.

Rådmand for Børn og Unge, Bünyamin Simsek, Aarhus Kommune siger om aftalen:

- Samarbejdet mellem skolerne og Silvan er et stærkt initiativ, som jeg glæder mig over. Det er et godt eksempel på, hvordan vi i fællesskab kan løfte den vigtige samfundsopgave: At gøre børn og unge så dygtige, de kan. Jeg er helt sikker på, at især eleverne, men også medarbejderne i skolerne og hos Silvan, vil få glæde af samarbejdet, siger Bünyamin Simsek.


- Vi er allerede i gang med tre spændende projekter på skolerne. Sammen med 7. klasserne på Åby Skole er der planer om at bygge racerbiler og flotte skulptur til udsmykning af skolen. På Skjoldhøjskolen skal børnene lave et nyt fællesrum, og på Ellevangskolen er vi gået sammen om at bygge hjemmelavede møbler og en skaterrampe, fortæller Freddy Lauridsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11