23948sdkhjf

Krone Vinduer køber vinduesfabrik

Nordjysk vinduesproducent løser akut kapacitetsproblem.
Det er ikke mere end et par år siden, at Krone Vinduer udvidede med en ekstra hal og to nye produktionslinjer. Ikke desto mindre er fabrikken tæt på sin maksimale kapacitet, og der er ikke plads til nye udvidelser.

Den udfordring forsøger Krone Vinduer nu at løse ved at købe en anden nordjysk vinduesfabrik. Med virkning fra den 1. august 2016 overtages PT Vinduers produktion i Aabybro, der ligger godt 40 kilometer syd for Krone Vinduers fabrik ved Hjørring:

- Med opkøbet opnår vi nøjagtig den udvidelse, vi har ledt efter. Vi overtager et moderne produktionsapparat og en kvalificeret medarbejderstab som fra dag et vil styrke vores muligheder i markedet, siger administrerende direktør Kaj Bundgaard.

Tidligere i år fusionerede PT Vinduer med handelsselskabet Vinduesgrossisten , og når fabrikken i Aabybro er overdraget til august, flytter virksomheden ind på Vinduesgrossistens adresse i Svenstrup, syd for Aalborg.

Ifølge indehaver Nils-Bo Riis-Jensen betyder det, at PT Vinduer nu kan rette fuldt fokus mod salg af døre og vinduer.

- Jeg er overbevist om, at vi med salget til Krone Vinduer har fundet den rette arvtager, som vil videreføre og udvikle produktionen som det oprindelig var tiltænkt, siger Nils-Bo Riis-Jensen
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11