23948sdkhjf

Møbelbranchen fortsat blandt forbrugernes foretrukne

Møbler & Boligudstyr opnår en femteplads, mens Køkkener & Køkkenindretning er nummer 22 i Forbrugerstyrelsens store Forbrugerredegørelse 2008, der konkluderer, at forbrugertilfredsheden generelt er øget.
Trods et svækket salg kan møbelbranchen glæde sog over, at den fortsat er blandt forbrugernes foretrukne. Det fremgår af Forbrugerredegørelsen 2008, som Forbrugerstyrelsen netop har offentliggjort.

I alt 51 markeder er i det såkaldte ForbrugerForholdsIndeks (FFI) blevet vurderet ud fra parametrene gennemsigtighed, tillid og klageforhold, og med en score på 7,4 på skalaen 0-10 indtager Møbler & Boligudstyr en samlet femteplads.

Køkkener & Køkkenindretning er med en score på 7,09 placeret som nummer 22, hvilket er et fald på ni pladser i forhold til sidste år. Til sammenligning er Møbler & Boligudstyr gået to pladser tilbage.

De øverste fire pladser indtages i nævnte rækkefølge af Biograf, Teater & Musik, Bøger, Hotel & Campingpladser samt Pakkerejser/Charterrejser.

Stadig plads til forbedringer
Med et gennemsnit, der er øget fra 6,75 i 2007 til 6,87 i år, konkluderer Forbrugerstyrelsen, at den generelle forbrugertilfredshed er forbedret. Resultatet glæder Økonomi- og Erhvervsminister Lene Espersen:

- De danske forbrugerforhold får generelt gode karakterer af forbrugerne. For femte år i træk er forbrugernes vurdering blevet bedre, og det er godt. Udviklingen går i den rigtige retning til gavn for både forbrugerne og erhvervslivet. Der er dog stadig plads til forbedringer, og vi vil forsat arbejde målrettet for endnu bedre forbrugerforhold i tæt dialog med forbrugerne og erhvervslivet.

Forbrugerstyrelsen har målt forbrugerforholdene siden 2004.

Kilde: Forbrugerstyrelsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085