23948sdkhjf

Flere fyringer hos køkkenproducent

Invita nedlægger 28 stillinger, og dermed har Bording-virksomheden nu skåret medarbejderstaben ned med 48 personer i løbet af de seneste seks uger.
Køkkenfirmaet Invita har valgt at fyre 22 timelønnede medarbejdere og seks funktionærer. Beslutningen kommer i kølvandet på afskedigelsen af 20 medarbejdere pr. 1. september, og Invita har således sagt farvel til 1/6 af sine ansatte på små seks uger:

- Vi tilpasser os situationen og har besparelser hele vejen rundt. Vi har nu 250 ansatte, og det passer rent ordremæssigt, siger Invita-direktør Leif Nygaard til Herning Folkeblad.

Det er dog ikke kun nedskæringer, der præger overskrifterne hos Invita. Køkkenproducenten har netop afsluttet en udbygning af sin fabrik på 4.000 m2, og inden jul åbner man to nye store butikker.

Invita omsatte i 2007 for 460 mio. kroner og hentede et overskud på 38,5 mio. Invita har i dag 35 butikker i Danmark, syv i Norge, fire i Sverige, to i Spanien samt en butik i henholdsvis Island, Luxemburg og på Færøerne. Selskabet er ejet af svenske Nobia AB, der er Europas største køkkenproducent.

Kilde: Herning Folkeblad

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083