23948sdkhjf

Et vindermøbel er nu sat i produktion

Sofakompagniet og Finderskeepers udskrev sidste år en designkonkurrence, som Nikoline Tryde Hølund vandt.
Sofakompagniet og pop-up markedet Finderskeepers udskrev sidste år en designkonkurrence, og nu er vindertegningen blevet et møbel i Sofakompagniets sortiment.

Nikoline Tryde Hølund, som har designet for Erik Jørgensen, vandt designkonkurrencen kort før jul med tegningen af en daybed kaldet REM.

- Mit design tager udgangspunkt i det gode håndværk, med fokus på detaljer og materialer. Stilen er skandinavisk i et moderne design med rene linier og et touch af fortiden. Da jeg er uddannet møbelpolstrer i traditionel møbelpolstring har jeg haft utrolig mange forskellige møbler i hænderne, og ved derfor hvad der fungerer både æstetisk og funktionsmæssigt. Til dagligt laver jeg møbler for Erik Jørgensen, og arbejder derfor med både nyt design samt designklassikere, siger hun om sit værk.

Hos Sofakompagniet, som modtog flere hundrede vinderforslag, er der glæde over vindermøblet.

- Vi ville rigtig gerne have fingre i nogle af de nye upcoming designtalenter der er derude. De har typisk idéer, som er lidt mere rå og upolerede i udtrykket, og det leder ofte til nogle gode og nye designs. De har fingeren på pulsen og så er de endnu ikke ’spoleret’ af de begrænsninger, der kan være i møbelindustrien, siger Cathrine Rudolph, medejer og kreativ direktør.

Sofakompagniet havde en tredjedel af stemmerne, da vinderen skulle udpeges. En anden tredjedel havde Finderskeepers, og det samme havde det samlede publikum, som deltog i voteringen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11