23948sdkhjf

Møbelfirma med salgsplaner

Efter fire generationer i familiens skød er Slot Møbler så småt begyndt at forberede et fremtidigt salg. Det indebærer blandt andet investering i nyt møbelhus.
Indehaver af Slot Møbler - Poul Slot - er fjerde generation af familievirksomheden, der i omkring 100 år har forsynet det vestjyske med møbler fra hjembyen Lem.

Men inden for en overskuelig årrække kan det meget vel være slut med det familiedrevne projekt, som dels er en del af Danbo-kæden og dels er etableret på kontraktmarkedet med salg til blandt andet hoteller og nybyggerier:

- Tanken er, at virksomheden skal kunne sælges på et tidspunkt. Jeg vil ikke bare afvikle på samme måde, som andre vælger at gøre. Og det skal ikke lægges på ryggen af vores børn på i dag et, otte og 10 år, at der altså er en familievirksomhed, som gerne skulle føres videre, forklarer Poul Slot til Børsen og fortsætter:

- Den skal kunne sælges til én udefra, når det bliver aktuelt. Jeg er kun 38 år, men kommer der én forbi med 35 mio. kroner, så er vi klar. Måske kan man så blive som ansat i virksomheden, måske får man så chancen for at prøve at lave noget andet.

Nye fysiske rammer skal bane vejen for salg
Vejen til at gøre virksomheden salgsklar går blandt andet gennem investering i en ny forretning i den større by, Ringkøbing:

- Satser vi alene på vores indretningsaktiviteter med gode kunder, som fx d’Angleterre og Admiralen i København, så kan vi sagtens fortsætte på vores nuværende adresse. Men en møbelforretning her i 6940 Lem - hvor vores fysiske rammer også er bestemt af mange knopskydninger - kan nok ikke sælges til en udefrakommende, siger Poul Slot, der gætter på, at virksomheden i dag har en værdi på cirka 30 mio. kroner.

Om Slot Møbler
Slot Møbler beskæftiger sig med salg af møbler og tæpper til boligen samt indretning til erhverv og feriehuse. Virksomheden omsætter for cirka 35 mio. kroner og hentede i sidste regnskabsår et overskud før skat på 3,5 mio. kroner.

Besøg Slot Møblers hjemmeside

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078