23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i ML System

Per Telling er tiltrådt som ny administrerende direktør for ML System A/S.
Med ansættelsen af Per Telling, 49, som ny direktør sætter ML System nu alt ind på at forstærke den positive spiral, som virksomheden befinder sig i.

Den nye direktør kommer fra en stilling som administrerende direktør for Silvatec Skovmaskiner A/S i Farsø og har tidligere haft ledende stillinger inden for salg i firmaer som Lego og Dandy. Han har et indgående kendskab til ML System, idet han har været medlem af bestyrelsen gennem de seneste 3 år.

Virksomheden oplyser, at den afgående direktør - Marianne Jager - fortsat vil være at finde i ML System som vice administrerende direktør, og der sker ingen ændringer i ejerkredsen.

Om ML System
ML System producerer og markedsfører højkvalitative luftbefugtningsprodukter til blandt andet træindustrien. Virksomheden har blandt andet introduceret miljørigtig højtryksteknologi, der bidrager væsentligt til reduktion af energiforbruget i forhold til traditionelle befugtningsmetoder, og det har været med til at positionere ML System som én af de mest kompetente producenter af luftbefugtningsanlæg i verden.

Kilde: ML System A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469