23948sdkhjf

Ingen krise uden undtagelse

Dinesen Gulve og Lindegaard Poulsen - der sælger henholdsvis trægulve og møbler i den dyrere ende af skalaen - har fortsat masser af kunder i butikken.
Det er ikke alle, der rammes lige hårdt af den økonomiske krise. Hos Dinesen Gulve er krise noget, de andre taler om, for her har man nærmest mere travlt end nogensinde.

Jels-virksomheden har netop indhentet den største ordre i virksomhedens 110-årige historie - plankegulve til lejligheder på i alt 4.000 m2 i New Yorks Manhattan-kvarter:

- Vi har ansat flere folk de seneste fire uger og er nu 67 ansatte. Det har nok noget at gøre med, at i krisetider er det en god idé i at investere i noget, der højner værdien, og det gør vores gulve - og så har mange arkitekter fået øje på os, forklarer ejer Thomas Dinesen over for JydskeVestkysten.

Har ikke accepteret krisen
Hos Lindegaard Poulsen i Odense sælger man fortsat masser af eksklusive møbler, og ifølge forbrugerforsker Jeppe Linnet er forklaringen ganske enkel:

Når det går os skidt, har vi en tendens til at forkæle os selv, så vi glemmer, hvad der sker omkring os.

Samtidig påpeger forskeren, at danskerne endnu ikke har accepteret krisen, og når vi gør, vil det i første omgang være andre ting - som fx sommerferien - der bliver sparet væk.

Kilde: JydskeVestkysten/P4 Fyn

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109