23948sdkhjf

Produktnyhed: Lim i lange baner

Ny sprøjteteknik til gulvlægning letter arbejdsgangen, er mere effektiv, økonomisk i brug og så skåner den miljøet.
I disse dage har maxit a/s Danmarkspremiere på en ny sprøjteteknik. Det nyudviklede maxit Floor IQ spraysystem kan udlægge lim til gulvbelægninger på store flader, f.eks. i lufthavne, hospitaler, supermarkeder etc.

- Det lyder som en løgnehistorie, men faktisk er det sandt, at fremtidens gulvlægger har fået en ny ’ven’. Med det nye system kan gulvlæggeren udlægge lim til 800 m2 gulvbelægning i timen, og ikke nok med det så kan man også se frem til et stærkt reduceret limforbrug med en besparelse på omkring 50 %, siger projektchef Kim Bergholt Madsen

Han forklarer videre, at systemet er udviklet med henblik på store projekter med et betydeligt gulvareal - fra 200 m2 og opefter.

Lim til forskellige formål
Til det nye spraysystem hører forskellige limtyper som fx tæppelim til banevarer, fixerlim til tæppefliser samt en trykfølsom pvc-lim.

Sidstnævnte er særligt velegnet til vinylfliser, da man kan justere flisen i limen til den har rette placering. Først når vinylfliserne til sidst tromles med stor vægt, binder limen, så fliserne ligger fast.

Læs mere om produktet på Maxits hjemmeside

Kilde: Maxit A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065