23948sdkhjf

Kom til messe hos RoboTool

En række højt kvalificerede automationsleverandører inviterer til en spændende Supply Chain messe i RoboTools hovedsæde i Vejen.
Det handler om automationsløsninger, hvor netop hele den Supply Chain, der indgår i sammensætningen af leverancen til kunden, har stor betydning for det færdige resultat. Budskabet er: Kom, føl og mærk, hvorledes sikre automationsløsninger er skabt!

- En automationsløsning er ikke stærkere eller bedre end det svageste led. Derfor er vi meget bevidste om, at vi sammen med vore samarbejdspartnere på leverandørsiden skal have en fælles opfattelse af kvalitet for at sikre kunderne den korrekte og mest driftsikre løsning, fastslår salgsdirektør Claus Didriksen, Robotool.

- Derfor inviterer vi kunderne til at komme og se og tale med hele leverandørkæden, samlet på et sted, nemlig i Vejen, udtaler salgsdirektøren.

En leverance af en automationsløsning er ofte en økonomisk stor beslutning, og derfor skal hele kæden af leverandører kunne samarbejde for at opnå den for kunden mest optimale og holdbare løsning. Det handler om troværdighed og stabilitet før, under og efter leverancen.

Se, føl og tale
Målet med messen er, at kunne fremvise hele kæden af leverandører overfor såvel eksisterende som kommende kunder. Alle leverandørerne præsenterer deres produkter og/eller ydelser på egne stande, hvor publikum kan stille spørgsmål og få en dialog med leverandøren.

- Vi lægger op til, at kunderne kan komme og hilse på de forskellige leverandører under uformelle omgivelser, hvor man kan få svar på mange spørgsmål på samme tid, udtaler Claus Didriksen.

De besøgende, på de to dage messen varer, vil kunne gå rundt på de enkelte stande og tale med leverandørerne, se robotter in action og høre indlæg fra blandt andet direktør Lasse Mogensen fra RoboCluster med flere.

- Vi glæder os til at se en masse mennesker, der har interesse i det spændende arbejdsfelt, som robotteknologi er, og vi ser frem til at vise, hvad en kvalitativ Supply Chain kan gøre for en automationsløsning, der holder på den lange bane, udtaler salgsdirektør Claus Didriksen slutteligt!

Et udførligt program for dagen kan findes på http://www.robotool.com

Kilde: RoboTool - http://www.robotool.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078