23948sdkhjf

Skleroseramt direktør bliver i sin stol

Henrik Bøgild Nielsen fra International Furniture er droslet ned til 20 tim er om ugen, men betragter sig i dag som en bedre ejerleder.
I sommeren 2010 mistede ejerlederen hos International Furniture i Ørum på Djursland synet på sit ene øje.

Henrik Bøgild Nielsen blev senere diagnosticeret med nervesygdommen sklerose, og nu har han skåret sin arbejdstid ned fra 70 til 20 timer.

Det beretter Dagbladet Børsen i dag i artiklen - "Så længe jeg ejer virksomheden er jeg direktør".

Han betragter sig i dag som en bedre leder af kontraktmøbelgrossisten. Han er ifølge sig selv gået bort fra en fejlopfattelse af, at hvis han bare selv knoklede i døgndrift, kunne han arbejde for to og spare penge.

- Før min sygdom har jeg i alt for mange arbejdsgange været en stopklods. Ganske enkelt fordi jeg troede, at jeg skulle være inde over alle beslutninger. I dag ved jeg, at det ikke er min fortjeneste, at virksomheden er en succes. Firmaets succes består i alle de kompetente medarbejdere, der er ansat i International Furniture. Nu har jeg fuld tillid til, at medarbejderne er de dygtigste til at træffe de rigtige beslutninger inden for deres arbejdsområder. I dag har jeg flere ansatte og en langt større omsætning. Tillid betaler sig, siger Henrik Bøgild Nielsen til Dagbladet Børsen.

Efter hans sygdomsudbrud er der blevet dannet en ledergruppe, som består af tre ud af 14 ansatte. Salgschef René Iglesias Secher, kontorchef Maiken Riis Jensen og lagerchef René Nielsen, udgør den ledergruppe.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125