23948sdkhjf

Boconcept får et kontraktkoncept

Helt nyt koncept skal slå kædens navn fast på det professionelle marked.
Den Ølgod-baserede designkæde Boconcept springer nu fuldt ud på kontraktmarkedet med møbelkonceptet Boconcept Business, skriver branchemediet Danish Furniture.

På årets møbelmesse i Milano fremviste Boconcept en række nye loungemøbler, og i midten af maj blev blev alle franchisetagere i Boconcept præsenteret for konceptet under et stormøde i Herning.

- Inden for de seneste 9 måneder – dvs. inden konceptet for alvor er blevet markedsført – har vi haft en omsætning på over 11 mio. euro på leverancer til erhvervsindretning, siger fortæller Per Nielsen, der er direktør for BoConcept Business, til Danish Furniture.

- Der ligger med andre ord en betydelig meromsætning og venter for os og vore forhandlere, når vi griber markedet professionelt an.

Det er en smallere niche af kontraktmøbelmarkedet, som er interessant for Boconcept. Det, der svarer til cirka 10 procent af alle indretningsprojekter, fortæller han. Det er især loungeområder og ventearealer i restauranter og caféer eller firmadomiciler. Også hotellejligheder til længere ophold interesserer Boconcept sig for.

I visse lande som Storbritannien og Japan har Boconcepts forhandlere allerede i længere tid leveret til kontraktmarkedet, og i Danmark har der været enkelte indretningsprojekter.

Et nyt møde- og konferencebord er nu det første møbel, som Boconcept har designet og lanceret udelukkende til kontraktmarkedet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081