23948sdkhjf

Møbelsnedker med mere

Møbel- og interiørdesigner Hans Sandgren Jakobsen fortæller onsdag aften om sit liv som designer, når DR’s "Hvad er det værd?" lægger vejen forbi tegnestuen i Grenå. Udsendelsen er den foreløbige kulmination på en støt stigende bevågenhed omkring designeren, der har vist, at han kan lidt af det hele.
Han har vundet adskillige priser for sine kreationer, og han har været med til at gøre kinesiske QM Furniture til én af de mest toneangivende møbelproducenter i hjemlandet. Senest har han tegnet Trip Trap's nye strandstol Lean , som vandt designprisen på Formland 2008.

Hans Sandgren Jakobsen er uddannet møbelsnedker og har siden 1999 stået bag egen tegnestue af samme navn. Grenå-designeren har været vidt omkring i sin karriere, og undervejs har han udviklet møbler og andet interiør til blandt andre Fredericia Furniture, Fritz Hansen og Trip Trap.

Bøjler, fade og puslemøbler
Netop nu er et par dugfriske Sandgren Jakobsen-produkter på vej i handlen. Et af disse er en træbøjle, som produceres og forhandles af Orebo Træindustri:

- Orebo henvendte sig og forklarede, at de gerne ville have udviklet noget, der kunne produceres på en speciel kopifræser, fortæller designeren om bøjlen, som har været halvandet år undervejs.

Sandgren Jakobsen har tidligere arbejdet sammen med Orebo, og i virksomhedens seneste katalog finder man blandt andet en skammel og stumtjener med Grenå-designerens aftryk. Også Trip Trap kan inden længe lancere et nyt Sandgren Jakobsen-produkt i form af træfadet Ripples .

Seneste skud på stammen er en serie af eksklusive baby-produkter i indonesisk plantage-teak, som skal produceres af det nystartede firma, Marxe. Målet var at skabe en række genstande, som også kan anvendes, når behovet for babyudstyr ikke er der længere, og Sandgren Jakobsen har store forventninger til konceptet.

Læs mere om Hans Sandgren Jakobsen på tegnestuens hjemmeside
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093