23948sdkhjf

Møbelkæde på smalkost

Gude Indretning må lægge sine ekspansionsplaner på hylden ovenpå konkursen hos den finansielle partner, Stones Invest.
For en lille måned siden proklamerede Gude Indretning, at man havde store og ambitiøse planer med sit butikskoncept. Kæden, der handler med luksusmøbler, ville over en periode på halvandet år åbne en stribe nye butikker på Sjælland.

I mellemtiden er den finansielle partner, Stones Invest, gået konkurs, og Gude Indretning er nu tvunget til at ændre kurs:

- Jeg har fået en mavepuster. Ingen tvivl om det. Det sker jo, når den finansielle partner ryger. Når der er en finansiel partner, der ikke kan levere det, han skal, så vil det være uansvarligt ikke at ændre planer, siger direktør Søren Gude til Børsen.

Gude forklarer, at strategien nu udelukkende handler om at fastholde forretningen i sin nuværende form, og planerne for åbning af syv nye butikker er således udskudt på ubestemt tid. Besparelser og økonomisk tilpasning i den kommende tid skal sikre et lille overskud for regnskabsåret.

Gude Indretning A/S kom i 2006/07 ud med et underskud på 19,2 mio. kroner, der dog blev dækket ind af et koncernindskud. Det resulterede i et overskud før skat på 29,3 mio. kroner på årsregnskabet.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11