23948sdkhjf

Kimet ned efter kollega-kollaps

Herning-virksomheden Front-Z oplever stor interesse fra køkkenfabrikkerne ovenpå konkurrenten Skouhus’ konkurs tidligere på ugen.
Den enes død, den andens brød .

Sådan lyder et lettere fortærsket dansk ordsprog, men hos Front-Z A/S må man nikke genkendende til, at der er noget om snakken.

Herning-virksomheden ser nemlig ud til at få en enestående mulighed for at lukrere på den konkurs, der mandag ramte konkurrenten Skouhus Fronts. I disse dage strømmer det således ind med henvendelser fra skandinaviske køkkenfabrikker, som nu skal ud at finde en ny låge-leverandør:

- Allerede for et par uger siden kunne vi mærke, at der var opstået uro i forholdet mellem køkkenfabrikkerne og Skouhus. Da begyndte vi at få følere, og det er gået stærkt siden konkursen, forklarer direktør Henrik Linneberg til Erhvervsbladet.

Hos Front-Z virker man absolut gearet til at håndtere den stigende interesse. I 2003 havde firmaet 4 ansatte. I dag er man 55, og i foråret fordoblede virksomheden sin produktionskapacitet til cirka 40.000 komponenter om ugen.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079