23948sdkhjf

Køkkensalg vinder frem på nettet

Forbrugerne har tilsyneladende fundet ud af, at der er gode, kontante grunde til at købe nyt kvalitetskøkken på nettet frem for i en almindelig butik.
Salget af køkkener online går forrygende. Aalborg-forretningen NettoSkabe.dk har netop indgået en ramme-aftale med 4 andre forretninger om salg af køkkener m.m. via webshop.

Birk Aagaard har netop startet konceptet i Norge og Island, ligesom samlselvskabe.dk og billigeskabe.dk har indgået licensaftaler med NettoSkabe.dk for på den måde at udvide markedet for onlinesalg af køkkener.

- Vores kvalitet er akkurat så høj som de store gængse mærker, da det meste bliver produceret på en og samme fabrik her i landet. Men vores priser er langt lavere, fordi vores kunder ikke skal betale for fysiske forretninger, lønninger til sælgere og til store reklamebudgetter, forklarer Birk Aagaard, som er overbevist om, at fortsat flere og flere vil købe deres nye bad eller køkken på nettet.

Birk Aagaard åbnede for knap et år siden NettoSkabe.dk, der udspringer af køkkenforretningen Celebert i Aalborg. Omsætningen i NettoSkabe.dk nærmer sig et niveau, der ellers først var budgetteret med om nogle år.
Udvidelsen - eller rettere samarbejdet med lignende webshops - sker ved, at de nye skud på stammen lejer licens til de tekniske faciliteter, der er forbundet med at sælge køkkener o.l. på nettet, af NettoSkabe.dk. Desuden koordinerer NettoSkabe.dk indkøbene uanset i hvilken web-shop, køkkenet er købt, mens al form for kundekontakt og sortiment er op til den enkelte forretning.

- På den måde kan mine allierede selv sammensætte deres udvalg af køkkener, bordplader o.l., og de bestemmer selv deres priser. Det er samlet set med til at udvide salget af køkkener, der hvor markedet er - nemlig på nettet. Og på nettet kan kunderne handle i fred og ro, når det passer dem, siger Birk Aagaard.

Kilde: Celebert Køkken

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078