23948sdkhjf

Montana indvier showroom-hus i fuld størrelse

Det nye showroom er designet af det danske arkitektfirma Vilhelm Lauritzen.
I forbindelse med designeventet 3daysofdesign indvier Montana for første gang sit eget hus i fuld størrelse, Montana Home.

Montanas nye 1:1 bolig i Montanas showroom er designet af det danske arkitektfirma Vilhelm Lauritzen til en specifik familie og viser et af Montanas mange personlige opbevaringsløsninger til alle rum.

- For første gang nogensinde har Montana skabt et ægte hjem med udgangspunkt i en rigtig familie. Det har vi gjort for at vise et troværdigt univers og et af de personlige hjem vi har talt om i mange år, fortæller Joakim Lassen, direktør for Montana i en pressemeddelelse.

Det 215 kvadratmeter store hus i to plan, der er designet af det danske arkitektfirma Vilhelm Lauritzen, har udsigt udover Københavns havn.

- Montana Home er et luksushus i en klassisk, ny nordisk stil, fortæller arkitekt Thomas Scheel, Vilhelm Lauritzen.

3D designer og interiørarkitekt, Helle Scharling, og stylist, Gitte Kjær, har stået for indretningen af huset som de beskriver som et kunstnerisk univers med masser af blomster og planter.

- Farver er en del af Montanas DNA. Derfor udfordrer alle rum farvepaletten. Vi inspireres af mode- og interiørtrends men vælger altid til slut at orkestrere en egen Montana farvepalette for at være bannerfører for mere farverige boliger, fortæller Helle Scharling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094