23948sdkhjf

Odense-virksomhed vil være førende på gulvmarkedet

Trods det usikre marked mener Møller & Sørensen A/S, at timingen er helt rigtig, når de om kort tid påbegynder sit indtog i gulvbranchen. Det sker gennem lanceringen af virksomhedens første trægulvskollektion - en kollektion som de i al beskedenhed kalder den bredeste på markedet hidtil.
Der er ingen slinger i valsen, når Møller & Sørensen inden længe gør sin entré på trægulvsmarkedet. For firmaet, der siden etableringen i 1944 primært har arbejdet med afsætning af bulkvarer, er ambitionen klar: Man vil være førende på markedet!
Vejen til målet går gennem den omfattende NextStep® Floors-kollektion, hvor især det eksklusive Signatur-gulv er udset til at spille en nøglerolle:

- Signatur er et absolut spydspids-produkt på markedet for massive trægulve, og selvom markedet for øjeblikket er for nedadgående, tror vi på, at timingen for introduktionen er den helt rigtige. Når man investerer i et massivt trægulv, får man et gulv for livet. Hvis man vælger vores gulve, får man en professionel rådgivning med i købet, og det sikrer, at kunderne vælger den rette løsning, udtaler direktør i Møller & Sørensen, Jørgen Jensen.

Ud over det eksklusive Signatur gulv vil NextStep® Floors kollektionen komme til at indeholde massive parket- og plankegulve i mange forskellige træsorter, kvaliteter og dimensioner.

Bag NextStep® Floors-kollektionen står Jørgen Jensen og Flemming Krogh Andersen, som har henholdsvis 31 og 25 års erfaring fra træbranchen. De to trækker desuden på ekspertisen fra flere inden- og udenlandske branchefolk.

Læs mere om NextStep® Floors-kollektionen her

Kilde: Møller & Sørensen A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094