23948sdkhjf

Dansk design på London-offensiv

12 af Danmarks mest talentfulde designere skal profilere dansk design under London Design Festival.
Efter en meget vellykket entré på den italienske scene under Milano Design Week i foråret rykker Danish Crafts’ udstilling MINDCRAFT i september til London. Her præsenteres den i forbindelse med London Design Festival - Storbritanniens største designmesse - der afholdes i dagene 18. - 21. september.

Udstillingen er iscenesat af arkitekt Karen Kjærgaard og byder på arbejder fra 12 af de mest talentfulde designere i Danmark. Blandt de 12 tæller møbeldesignerne Louise Campbell og Ditte Hammerstrøm.

MINDCRAFT-projektet er støttet af blandt andre Kulturministeriet, og Kulturminister Brian Mikkelsen ser da også store perspektiver i udstillingen:

- MINDCRAFT-udstillingen er med til at understrege, at Danmark er blandt de førende designnationer, og det glæder mig at se, at dansk kunsthåndværk de senere år har opnået en betydelig position - både internationalt og herhjemme, udtaler Brian Mikkelsen.

Danish Crafts er et landsdækkende informationscenter under Kulturministeriet, der har til formål at synliggøre, promovere og øge afsætningen af dansk kunsthåndværk i Danmark og i udlandet.

Kilde: Danish Crafts

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094