23948sdkhjf

Tvilum-Scanbirk vil skabe sundt indeklima

Den østjyske møbelproducent, Tvilum-Scanbirk, har udviklet tre nye møbelserier, der alle er certificeret af Dansk Indeklima Mærkning.
Giftige dampe fra møbler og andet inventar kan være et alvorligt sundhedsproblem i hjemmet. Derfor er den østjyske møbelproducent Tvilum- Scanbirk begyndt at arbejde målrettet med udvikling af giftfri møbler.

Indtil videre er børnemøbelserierne Mixi og Jubee samt garderobeskabsprogrammet Supreme blevet certificeret af Dansk Indeklima Mærkning, men med tiden er det målet at få hele sortimentet med:

- Vi forsøger hele tiden at forbedre bæredygtigheden af vores aktiviteter og påtage os et grønt ansvar. Så det har været helt naturligt for os, også at arbejde med at forbedre påvirkningen af indeklimaet. Vores mål er helt klart at få hele Tvilum-Scanbirks møbelprogram indeklimamærket, siger Tvilum-Scanbirks administrerende direktør Lau Frandsen.

Certificeringen med det danske indeklimamærke er forbrugernes garanti for, at produkterne ikke afgiver stoffer i strid med opstillede krav. Forud for certificeringen ligger en omfattende prøvning og analyse på Teknologisk Institut.

Kilde: Tvilum-Scanbirk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078