23948sdkhjf

Obel-P Group opkøber Hadsund-virksomheder

Med virkning fra 1. august 2008 er virksomhederne Aagaard A/S og PL Control ApS indlemmet i Obel-P Group, der leverer anlæg til træindustrien.
Aagaard A/S er pr. 1. august 2008 blevet fuldgyldigt medlem af Obel-P Group, der kun delvist har overtaget aktiviteterne i PL Control ApS.

Obel-P ønsker at være markedsledende indenfor udvikling, fremstilling og salg af teknologiske løsninger til træindustrien og opkøbet af de to Hadsund-virksomheder skal ses som et led i denne vækststrategi. Det skriver Nordjyske.dk.

- Træindustrien er i dag drevet af større industrielle virksomheder med behov for stadig mere avancerede og omfattende teknologiske løsninger. Det kræver styrke, viden og ressourcer at være på dette marked, men med de to nye virksomheder vil vi være en professionel partner selv for de største, siger Asbjørn Thomsen, administrerende direktør i Obel-P Group.

Aagaard A/S har i løbet af årene specialiseret sig i lakerings-, spånsugnings- og siloanlæg til træ- og møbelindustrien, mens PL Control udvikler og fremstiller elektroniske styringer. Begge virksomheder fortsætter under eget navn.

Hos Aagard fortsætter Per Frost og Johannes Balle som direktører, mens PL Controls direktør fremover vil være Lars Kristensen.

Asbjørn Thomsen ønsker ikke at oplyse købsprisen.

Kilde: Nordjyske.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094