23948sdkhjf

Superwood vil stoppe årelange milliontab

Lyset for enden af tunnellen kan nu ses hos den midtjyske bræddeproducent.
Superwood i Hampen midt på Jyllands hovedvej 13, har succes med sin miljøvenlige højtryksimprægneringsteknik, som ikke gør brug af problematiske tungmetaller.

Således venter bræddeproducenten omsider at kunne præsentere et lille overskud i år efter en ørkesløs årrække med underskud.

Det skriver Finans.dk.

Og ejernes forventninger til Superwood er store, skriver erhvervsmediet.

Omsætningen er på et år blevet fordoblet, og en fordobling forventer de også i år.

- Vi importer råtræ fra Norge og afsætter bl.a. brædderne igen på det norske marked, hvor træhuse er en velkendt byggestil. Men vi ser gode muligheder i hele Norden, hvor Danmark stadig er vores største marked, og derefter andre eksportmarkeder. Som mærkevare vil vi ud over det professionelle marked med arkitekter og andre fagfolk også rette os direkte til forbrugerne - bl.a. ved hjælp af en storstillet reklamekampagne. Bæredygtighed og miljø er vigtige parametre også i dagens byggeri, siger adm. direktør Ole Dalsgård Nielsen til Finans.dk.

For tre år siden gik han ind i firmaet, som før hed Hampen Træforarbejdning. Ole Dalsgård Nielsen blev dermed ny medejer sammen med Carsten Risvig Pedersen og Jens Risvig Pedersen, som er brødre og investorer i en stribe af virksomheder.

Ejerkredsen vil investere yderligere i Superwood. Der er foreløbig blevet investeret en kvart milliard i virksomheden.

Det forskudte årsregnskab slutter ved udgangen af maj, og årsregnskabet offentliggøres sandsynligvis i september.

Kilde: http://finans.dk/protected/finans/erhver...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219