23948sdkhjf

Designa bedyrer: Vi har ikke snydt kreditorer

Bankerne trak stikket aftenen før redningsaktionen. Derfor mener køkkenkoncernen ikke, at leverandører er ført bag lyset.
De banker, som Designa skyldte penge, trak pludselig stikket, og køkkenfirmaet vidste ikke selv, at enden var nær.

Derfor har Designa ikke bestilt varer eller ydelser, som man på forhånd vidste ville forsvinde i et sort konkurshul.

Det bedyrer Designas adm. direktør Erik Høj over for Wood Supply efter skarp kritik fra elfirmaet Sinus Installation, som udtrykte sin fortørnelse til dagbladet Midtjyllands Avis.

Det selskab, som i dag viderefører Designas aktiviteter, blev oprettet 4. marts i år, men det var ikke Designa, der oprettede det, påpeger Erik Høj.

- Der er tale om et såkaldt skuffeselskab, et tomt og inaktivt selskab, som kurators kontor har anvendt som led i rekonstruktionen, siger han til Wood Supply.

Selskabet fik altså først sit nuværende navn Designa A/S, da rekonstruktionen blev gennemført 18. maj, fortæller Erik Høj.

Han siger også til Wood Supply, at Designas finansielle hovedkreditorer, som er tre banker, tirsdag den 17. maj om aftenen meddelte, at de ikke ville give yderligere kredit til det gamle Designa.

- Da vi får det at vide tirsdag, agerer vi omgående, siger han om konkursen, som blev vedtaget onsdag den 18. maj.

Erik Høj har inviteret Sinus Installation til en dialog om elfirmaets tab.

Børge Pedersen fra elfirmaet, som er ramt af konkursen, vil ikke udtale sig yderligere i sagen, før han har drøftet situationen med sin advokat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065