23948sdkhjf

Leverandør om Designa: "Usmageligt"

Redningsselskabet var oprettet i måneder forinden. Det fortørner et elfirma, som satte et lysanlæg op få dage før konkursen.
4. marts registrerede køkkenkoncernen Designa et nyt selskab, som skulle tage over efter det gamle, som nu er sendt i konkurs.

Alligevel dukkede elfirmaet Sinus Installation op i maj og installerede et nyt lysanlæg. Få dage før konkursen blev offentliggjort.

Usmageligt - siger Børge Pedersen, som driver Sinus Installation i Silkeborg, til lokalavisen Midtjyllands Avis.

For Designa må have vidst det længe uden at fortælle det, siger han til avisen.

Derudover finder han ordlyden i en mail fra Designa kraftigt stødende.

- De skriver jo, at Designa er i kraftig udvikling og for at sikre sig endnu større udvikling fremover, så er de nødt til at give os et tab. Det synes jeg er usmageligt, siger Børge Pedersen til Midtjyllands Avis.

Børge Pedersen siger også til avisen, at han ikke kan forstå, at Designa uden videre kan lukke det gamle selskab og starte et nyt uden at spørge kreditorerne.

Designas øverste direktør Erik Høj beklager over for Midtjyllands Avis, at leverandører lider tab og han påpeger, at det ikke var Designa-ledelsens beslutning.

Han håber, at de hidtidige leverandører vil fortsætte med at samarbejde.

Børge Pedersen fra Sinus Installation, som ikke vil oplyse, hvor meget hans firma har til gode, siger til avisen, at han er gået i tænkeboks.

Kilde: http://mja.dk/artikel/designaleverandr-usmageligt

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11