23948sdkhjf

Travlt efterår i vente for Thors-Design

Et travlt forår med flytning til nyt domicil i Timring afløses af nu af et travlt efterår med udstillinger og fokus på udlandet for virksomheden Thors-Design, der har gjort sig bemærket med produktion af bænke, udekøkkener og plankeborde fremstillet af bolværket fra Korsør Havn.
Virksomheden Thors-Design går en travl tid i møde. Allerede i næste uge udstilles i slotshaven omkring Frederiksborg Slot i Hillerød, hvor Garden Living Fair løber af stabelen fra den 15. – 17. august. Her præsenteres blandt andet bænke, udekøkkener og plankeborde fremstillet af det gamle bolværk fra Korsør Havn. Som noget nyt præsenteres Thor Designs V.I.P. bænke.

Virksomheden er også at finde på Wining & Dining Fair i Tappehallerne i Hellerup til september.

Virksomheden med Carsten Thor i spidsen retter nu også blikket mod udlandet. I Tyskland er et samarbejde mellem anlægsgartnere og landsskabsarkitekter på trapperne, og højt mod nord i Island er der også stor interesse for Thors-Design. Hele Skandinavien vil være genstand for stor bevågenhed i de kommende måneder, lyder det i seneste nyhedsbrev fra virksomheden.


Kilde: Thors-Design

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109