23948sdkhjf

Dolle tjener 10 millioner

Effektiviseringer baner vej for bedste årsresultat siden 2012. Nye produktkoncepter skal sikre ny vækst.
Dolle A/S, der er verdens førende producent af lofttrapper, har netop fremlagt sit 2015-regnskab med et facit, som administrerende direktør, Francois Grimal, betegner som ”meget tilfredsstillende”.

- Vi har arbejdet på at forbedre vores konkurrenceevne ved at reducere løn og materialeprocenter, som har været med til at forbedre dækningsgraden. I sidste ende gør det, at vores samlede resultat for 2015 er bedre end 2014, siger han.

Bruttofortjenesten er steget med 19 procent, mens resultatet efter skat er steget med hele 45 procent til mere end ti millioner kroner. Det er et godt udgangspunkt for et begivenhedsrigt 2016, som for alvor blev sparket i gang med indvielsen af et nyt oplevelsescenter i forrige uge, og som desuden vil byde på flere produktnyheder.

- Vi står snart klar til at kunne lancere et helt nyt trappekoncept, hvor vi åbner op for spindeltrapper i et helt nyt og moderne design. Derudover har vi fokus på at effektivisere vores lofttrappesortiment. Det vil både tage tid og plads i produktionsapparatet, men i sidste ende har vi store forhåbninger til, at det vil øge vores omsætning, siger Francois Grimal.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094