23948sdkhjf

Millionfremgang kom bag på DFI-Geisler

2015-regnskabet sprængte bordfabrikkens forventning. Se, i hvor høj grad.
Køkkenbranchens aktuelle optur smitter ikke overraskende af på underleverandører.

Køkkenbordsproducenten DFI-Geisler i Nykøbing Mors er således kommet ud af 2015 med et overskud før skat på 30 millioner. Selv havde virksomheden forventet, at det skulle blive 25 som året før.

- 2015 blev noget bedre, end vi turde håbe på. Stort set alle vores samarbejdspartnere har haft vækst på markedet. Det er ikke en enkelt kæde, der er tale om – det er helheden, det er gået godt med, siger adm. Lars Langkjær til Wood Supply.

DFI-Geisler er en del af den svenske Ballingslöv-koncern, som i Danmark ejer mærker som Kvik, Multiform og JKE, og de to førstnævnte har for nylig aflagt årsregnskaber med betydelige fremgange.

Men det er ikke kun intern produktion i Ballingslövs regi, som DFI-Geisler beskæftiger sig med. Fra gammel tid har det hedengangne DFI for eksempel haft et samarbejde med Nobia-ejede Invita. Det leveringssamarbejde har DFI-Geisler fortsat med Invitas forhandlerforening.

Lars Langkjær ser et 2016, som er kommet endnu bedre i gang end 2015.

- Stikker man fingeren i jorden og hører, hvad branchen oplever, så tror jeg ikke, der er noget til hinder for, at det fortsætter i samme gear resten året. Der kan selvfølgelig ske noget makroøkonomisk, som vælter det hele, men konjunkturen er god i øjeblikket.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.47