23948sdkhjf

Tilbagelænet enkelhed

Prisbelønnet strandstol fra Trip Trap er nu fremme på ”hylderne” hos alle landets forhandlere.
Den skabte kolossal opmærksomhed ved præsentationen og blev belønnet med designprisen på Formland-messen 2008 - og nu er den fremme på ”hylderne” hos alle landets forhandlere.

Det drejer sig om Trip Traps nyfortolkning af den klassiske strandstol, der nu lanceres i en moderne, strømlinet og eksklusiv udgave. Nyheden hedder Lean og sætter i kraft af designet, funktionaliteten og kvalitetsudførelsen helt nye grænser for anvendeligheden. Den er således også ideel til eksempelvis koncerten, skovturen og bålpladsen.

Lean er designet af den danske designer Hans Sandgren Jakobsen, der blandt andet er kendt for den prisbelønnede Gallery stol fra Fredericia Furniture. Den nye Lean strandstol består af kun to dele og kan klappes sammen, så den stort set intet fylder. Den er nem at tage med overalt, og den kan let og hurtigt slås ud og samles igen. En lille bøjle under sædet fungerer som en lås for sædet, når stolen er i brug, mens den er en praktisk holder, når stolen transporteres.

Lean vandt førsteprisen ”Formland Design Award - Spring 2008” ved årets Formland brugskunstmesse i Herning, og i priskomitéens begrundelse lød det, at ”Lean er skabt i et flot design og fremstår meget æstetisk. Den er på en gang klassisk og moderne, og så vejer den næsten ingenting. Ved opbevaring kan Lean hænge på en væg som en skulptur.”

Lean er fremstillet af formspændt birkefinér med topfinér i sort melamin eller valnød.

Kilde: Trip Trap - www.triptrap.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078