23948sdkhjf

Aubo åbner i Thisted

400 kvadratmeter står snart klar.
Der åbnes for 400 kvadratmeter, når køkkenkæden Aubo får et showroom på Industrivej i Thisted. Lige nu pågår forberedelserne.

- Vi er ved at være i mål. De næste dage kommer til at gå med den endelige indretning, så vi er helt klar til åbningen. Det har været en sej kamp, men jeg har heldigvis haft et godt netværk, som har givet en hånd med. Selve grundopbygningen har vi selv stået for, og så har vi haft elektrikere til strømmen og håndværkere til at montere og male. Det har været tre måneder med knald på fra 7 morgen til midnat, siger Peter Johnsen Høgh, som ejer en kommende Aubo-butik.

Han stiller thyboerne i udsigt, at den nye Aubo-butik bliver væsentlig over den standard, som findes i branchen i området.

- Vi har lavet nogle rigtig gennemførte løsninger, hvor kunderne virkelig får fornemmelsen af at træde ind i et færdigt køkken med spots i loftet, gryder på komfuret og fyldte køleskabe. Det giver en helt anderledes visuel oplevelse, end hvis du går ind i hvilken som helst anden køkkenbutik her i området, siger han.

Åbningen i Thisted sker kort tid efter, at Aubo afbrød et samarbejde med et byggemarked i Nykøbing Mors og derfor var uden forhandler i Jyllands nordvestligste hjørne.
Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093