23948sdkhjf

LINDLARSEN PITSTOP for vinduesbranchen

Den 27. og 28. august 2008 afholder LINDLARSEN Pitstop for vinduesbranchen. Her kan interesserede få faglige input og se det sidste nye inden for produktion til vinduesindustrien.
LINDLARSEN PITSTOP er din mulighed for at tanke idéer til fremtiden. Kør i Pitstop fra hverdagens ræs og brug lidt tid på at få ny inspiration. LINDLARSEN udvælger en række af de nyeste, interessante løsninger indenfor maskiner og udstyr til netop din branche og samler dem i sit showroom.

På PITSTOP d. 27. - 28. augsut 2008 demonstreres flere spændende nyheder til vinduesproduktion.

CNC - på overskuelig vis
Få en demonstration af, hvor nemt det er at komme igang med moderne CNC og dataoverførsel med CadCam i vinduesproduktionen. LINDLARSEN laver små workshops, hvor der direkte på CNC-maskinen i showroomet vises, hvordan man ved hjælp af CadCam og dataoverførsel kommer igang med moderne og effektiv CNC-bearbejning i produktionen - også uden at skulle have den store programmør-erfaring.

Oplev SCM Windor 1
SCM Windor 1 er et CNC-vinkelanlæg til produktion af vindueskomponenter og omfræsning af rammer. Windor 1 er udviklet med henblik på at reducere produktionsomkostningerne mest muligt og samtidig med enkel brug og ekstrem opgavetilpasning af maskinen på højt plan for øje.

Se også bl.a. :
- Ny malerobot fra CMA Robotics
- Italmeccanica slibemaskine til samlede karme og rammer
- Ny afkorter fra Omga
- standardmaskiner fra SCM, Technomax og MiniMax.

PITSTOP for køkken-, inventar- og plademøbelproducenter d. 5. og 6. november.

Kilde: LINDLARSEN

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078