23948sdkhjf

Rationel har succes med vinduer i rustikke granit-farver

Rationel Vinduer har forrygende succes med salget af træ/alu-vinduer i rå og rustikke granit-farver
Den grå farve er in. Men nu er det ikke længere kun et spørgsmål om, hvor lys eller mørk den grå farvenuance skal være. Det handler også om, hvordan den skal være grå.

Rationel Vinduer har således oplevet en næsten eksplosiv stigning i salget af træ/alu-vinduer i de grå granit-farver. Inden for blot et år er salget næsten tre-doblet.

Granit-farverne er mere rå og rustikke og har mere dybde end standardfarverne, og de passer perfekt til den nye og moderne byggestil, der vinder frem overalt i landet. På en elegant og diskret måde giver de hele byggeriet et mere eksklusivt og raffineret look.

Rationel tilbyder fire standard granit-farver. Grå er suverænt danskernes foretrukne farve, når der skal kulør på vinduerne, og de fire granit-farver spænder i nuancer fra det lysegrå og til mørkegrå.

Farverne tilbydes til Rationels træ/alu-vinduer, der i bund og grund er trævinduer, som udvendigt har en påmonteret klimaskærm af aluminium.

Med denne konstruktion kombineres fordelene ved de forskellige vinduestyper - uden at der er gået på kompromis med isoleringsevne, let vedligeholdelse og den lange holdbarhed. Den pulverlakerede aluminiumsbeklædning beskytter effektivt det udvendige træværk og bevirker, at vinduet ikke skal males. Ved træ/alu-vinduer er det også muligt at vælge en farve til vinduernes yderside samtidig med, at vinduerne er hvide indvendigt.

Kilde: Rationel Vinduer - www.rationel.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094