23948sdkhjf

Magnus Olesen/Dnmark nomineret til europæisk pris

Designvirksomheden Dnmark, som for 5 måneder siden blev erhvervet af Magnus Olesen, er i fornemt selskab blevet nomineret som en af fire danske virksomheder til den europæiske design management pris.
For anden gang gennemføres det EU-finansierede projekt Design Management Award Europe, hvor virksomheder fra 30 europæiske lande konkurrerer om priser og hæderlig omtale for deres brug af design som strategisk værktøj og konkurrenceparameter.

I Danmark har Danske Designere stået som koordinator for prisen. Blandt de 20 inviterede virksomheder valgte syv at gå hele processen igennem og frem til vurdering af en international jury - sammen med 120 andre europæiske virksomheder.

Af de syv nominerede danske virksomheder, er hele fire - blandt i alt 39 - shortlistet til at blive hædret - enten med priser eller hæderlig omtale - ved en ceremoni, der finder sted på University of Wales i Cardiff den 13. oktober 2008.

DSB, Eva Danmark, VIPP og Magnus Olesen/Dnmark vil være med til at sætte Danmark på Europakortet for virksomheder, der anvender design til andet og mere end udformning af det enkelte produkt. Virksomhederne bygger på design som strategisk fundament for blandt andet deres forretningsmodeller, produkt- og forretningsudvikling, kommunikation og distribution. Et afgørende kriterium er også, at virksomhedernes styring af designprocesserne foregår professionelt og som en integreret del af virksomhedernes overordnede strategi.

Adm. direktør Nils Knudsen fra Magnus Olesen A/S glæder sig over den anerkendelse, der ligger i at blive nomineret til denne spændende pris. Design og produktudvikling har altid været hovedhjørnesten for mange virksomheder med rod i møbelindustrien. Magnus Olesen har gennem mange år arbejdet med design som et bærende element, såvel i produktionsøjemed som i kommunikationsøjemed. Senest erhvervede busk + hertzog, som i de seneste 5 år har arbejdet for Magnus Olesen, Møbelprisen 2008. Tilkøbet af Dnmark sortimentet lå derfor i fin forlængelse af den designtradition, der hersker i Magnus Olesen og det bliver naturligvis spændende at følge afgørelsen.

Den største hæder er imidlertid allerede vundet – det faktum, at kunderne værdsætter produkterne og ideen bag dem, samt at Danske Designere har vurderet, at Magnus Olesen/Dnmark er en værdig repræsentant for et af de mest designorienterede lande i verden, er en stor glæde i vort daglige arbejde og til inspiration i den kontinuerlige produktudvikling af designprodukter.

Kilde: Magnus Olesen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081