23948sdkhjf

Starks tidligere topchef rådgiver nu XL-Roslev

Lars Hansen - i dag direktør hos Boldsen - træder ind i trælasthandlens bestyrelse.
I 14 år var Lars Hansen adm. direktør for hele Stark-kæden, før han i 2014 skiftede til stål- og VVS-grossisten Boldsen med hovedsæde i Randers.

Nu går han ind i kampen for en gammel konkurrent til Stark, når han træder ind som bestyrelsesmedlem for Roslev Trælasthandel, der har afdelinger i Skive, Herning, Ikast og Holstebro og som siden 1. januar 2015 har været med i XL-kæden.

Med tilgangen af Lars Hansen udvider Roslev Trælasthandel bestyrelsen.

- Da han stoppede hos Stark, opstod der en mulighed, og vi er rigtig glade for, at han nu er tæt på os, siger Jørgen S. Hansen, direktør hos Roslev Trælasthandel.

Han forventer et bestyrelsesmedlem, der er skarp på nøgletal og på omkostninger – hvad ting må koste.

- Vi er blandt andet nysgerrige efter at vide mere om, hvordan man bedst driver sin distribution og om vi bruger vores omkostninger fornuftigt. Vi har drevet denne virksomhed siden år 1900, men bare fordi vi altid har gjort ting på en måde, er det ikke sikkert, at det er den rigtige måde.

Lars Hansen selv er på påskeferie og er derfor ikke tilgængelig for en kommentar, meddeler man hos Boldsen.

Tilfreds med årsresultat
Selv om Roslev Trælasthandel gik tilbage på bundlinjen i nyt 2015-regnskab, så blev det alligevel et tilfredsstillende år, anfører Jørgen S. Hansen.

- I 2014 havde vi engangsindtægter, hvor vi modsat i 15 har haft engangsomkostninger, så året var lige så godt som 2014, selv om vi gerne havde set, at der var sket mere i branchen. Starten på 2016 ser nu rigtig fin ud, og vi håber, det holder ved.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109