23948sdkhjf

Ny Kvik-ejer varsler køkkenkrig i Vejle

Christian Weismann vil gafle de dyrere konkurrenters kunder, når han 1. april overtager Kvik i Vejle.
Fremover bliver der øget rift om køkkenkunderne i Vejle-området. Den danske køkkenkæde Kvik har nemlig headhuntet en lokal profil fra konkurrenten som ny ejer af butikken på Stiftsvej, og den nye indehaver lægger ikke fingrene imellem, når han beskriver sine ambitioner:

- Vi skal have en større del af kagen i Vejle-området. Kvik tordner frem i resten af landet, og nu er turen komme til Vejle, siger 38-årige Christian Weismann, der overtager butikken 1. april.

Målet er at øge omsætningen væsentligt det første år, og det skal ske ved bl.a. at sætte serviceniveauet et pift op og følge kunderne helt til dørs.

- Vi vil ændre tankegangen, så køkkenet i princippet ikke er solgt, før det er leveret, og kunden er glad og tilfreds. Jeg har allerede ansat en ekstra mand, og fremover kommer vi til at kunne rådgive kunderne superkompetent om alt vedrørende deres nye køkken, lige fra gulvlægning til valg af emhætte, siger den nye indehaver.

Han er blevet headhuntet til stillingen efter otte år hos konkurrerende køkkenfirmaer. De otte års erfaring og et indgående kendskab til branchen er en af årsagerne til, at han sagde ja til udfordringen med at løfte salget af køkkener i Vejle.

Nu vil Christian Weismann gerne erobre kunder fra de lidt dyrere konkurrenter - hams egne gamle kolleger.

- Når man borer lidt i det, finder man ud af, at de fleste køkkener er lavet af det samme med undtagelse af lågerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097