23948sdkhjf

Kinnarps leverer møbler til verdens grønneste kontorbygning

Kontormøbelproducenten Kinnarps leverer møblerne til den førende internationale organisation for bæredygtig udvikling IUCNs nye hovedkontor i Gland, Schweiz. IUCN ønsker at skabe en af de grønneste kontorbygninger i verden.
- Et af hovedformålene med IUCN’s nye Conservation Centre er at skabe et globalt eksempel, hvor der leves op til de højeste standarder for økologisk effektivitet, forklarer IUCN’s generaldirektør Julia Marton-Lefèvre. IUCN er verdens ældste og største globale miljønetværk med 10.000 videnskabsfolk og mere end 1.000 regeringsorganer og ikke-statslige organisationer i 181 lande. IUCN Conservation Centre vil blive et mødested for alle organisationer, som er interesserede i bæredygtig udvikling rundt om i verden.

Der er tænkt grundigt over miljø og bæredygtighed i IUCN’s nye hovedkontor, IUCN Conservation Centre. Hovedkontoret vil hente 95 % af sit energiforbrug fra vedvarende kilder som solenergi og geotermik. For eksempel vil bygningens arkitektur komme til at minimere energiforbruget. Balkoner og indstillelige persienner vil hjælpe med at undgå overophedning om sommeren og give en passiv solenergitilførsel om vinteren, samtidig med at det naturlige dagslys udnyttes i hele bygningen.

En af leverandørerne til det ambitiøse bæredygtige byggeri er møbelvirksomheden Kinnarps.

- Et bæredygtigt syn på miljøet har altid været en af Kinnarps' grundpiller. Derfor er det inspirerende for os at samarbejde med en så betydningsfuld global organisation som IUCN. Vi kan i dette projekt hente en masse viden og det vil bidrage til vores indsats for at blive endnu mere bæredygtige fremover, siger Søren Stryhn, salgs- og vice adm. direktør for Kinnarps i Danmark.

Kilde: Kinnarps

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079