23948sdkhjf

Søstrene Grene går nu berserk på England

Over 5-7 år skal der åbnes 150 butikker i Storbritannien.
Når den danske butikskæde Søstrene Grene fredag åbner sin første butik i Storbritannien, bliver det starten på en kæmpesatsning, skriver Finans.dk

Butikken i Nottingham bliver nemlig den første ud af 150 butikker, som den Aarhus-baserede kæde vil åbne over de næste 5-7 år.

Det fortæller adm. direktør Mikkel Grene til Finans.dk - den ene brødreparret Grene, der driver Søstrene Grene.

- Englænderne er et købestærkt publikum, der har mange ting i deres hjem, og som bruger megen tid indendørs. Og så er der mange spændende byer i England. Vi er allerede i kontakt med store institutionelle udlejere og butikscentre, siger han til Finans.dk.

Det er en engelsk franchisepartner, som skal drive butikken i Nottingham. Virksomheden er på jagt efter flere, der skal realisere indtoget.

I alt har Søstrene Grene 104 butikker, når den nye i Nottingham åbner. Foruden danske butikker er der 25 i Norge, fire i Holland, tre i Frankrig, to på Island og en i Irland.

Det er planen, at der skal åbne to butikker om ugen, og forventningen er, at væksten omgående kan ses på bundlinjen.

Omsætningen har passeret en milliard kroner årligt og det seneste rekordregnskab bliver slået igen, når regnskabsåret slutter ved udgangen af april, skriver Finans.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109