23948sdkhjf

Glasfirma skifter fokus fra møbler til interiør

Virksomheden P. Rømer Glas A/S har i de seneste år været storleverandør af glas til møbelindustrien. Tvunget af omstændighederne har virksomheden skiftet fokus.
Direktør Ole Rømer for P. Rømer Glas A/S i Holstebro tog konsekvensen af de mange lukninger i danske møbelindustri. Tidligere var møbelindustrien ellers en af de større aftagere af virksomhedens produkter, men nu har man skiftet fokus.

Nu satser virksomheden på interiørglas, det vil sige, at det ikke længere er de store møbelproducenter, man henvender sig til, men køkkenproducenter og inventarfirmaer, der beskæftiger sig med butiksindretning. Interiørglas er i dag virksomhedens vigtigste område.

- Der er en helt klar trend i retning af glas i såvel boligen som butikken. I en moderne bolig er der i dag ofte anvendt hærdede glasdøre til for eksempel brusekabiner og deciderede glaspartier inden døre er ligeledes blevet almindeligt. Interiørglas omfatter også altanglas og glas til trapper. I butikker bliver glasmontre mere og mere almindelige, og vi er med over det hele, fortæller han om virksomhedens nye område.

Den nye satsning er årsagen til, at virksomheden sidste år satte regnskabsrekord, og Ole Rømer forventer, at man i år vil nå meget tæt på rekorden. Sidste år landede resultatet før skat på knap 4,5 mio. kr. efter en bruttofortjeneste på 7,4 mio. kr.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095