23948sdkhjf

Klausner-Gruppen på rette vej

Klausner-Gruppen har sammen med Roland Berger Strategy Consultants GmbH udarbejdet et koncept for en fortsat vellykket videreudvikling af foretagendet. Med denne rejsning går Klausner-Gruppen optimistisk fremtiden i møde.
Konceptet vil udvide Klausner-Gruppens konkurrencedygtige position og føre til blivende positiv udvikling af forretningen trods de svære markedsbetingelser der er for hele træbranchen. Konceptet bygger på tre vigtige grundsten:

1) Mere intensiv bearbejdning og udbygning af eksisterende markeder samt systematisk erhvervelse af nye afsætningspotentialer.
2) Yderligere udvidelse af effektiviteten på alle områder af virksomheden.
3) Tilpasning af virksomhedens struktur til den enestående størrelse som er opnået gennem vækst de sidste år.

Indføring af konceptet er begyndt og har allerede medført positive resultater. De resterende aktiviteter bliver hurtigst muligt indført og vil kunne ses positivt på bundlinjen.

Om Klausner…
Klausner-Gruppen er en af verdens største producenter af nåletræ. Med dens fem savværker/høvlerier i Tyskland og rundt regnet 1.500 medarbejdere producerer Klausner-Gruppen træprodukter med den mest moderne teknologi til mange forskellige industrier og markeder. Klausner-Gruppen er også en af de største nåletræseksportører i Tyskland. Klausner-Gruppen går aktivt ind for at beskytte klimaet og støtter langfristede skovdrift. De har også forpligtet sig til et intensivt medarbejderudviklingsprogram med fokus på unge mennesker. Over 90 unge mennesker er på nuværende tidspunkt ved at blive uddannet hos Klausner-Gruppen med henblik på fastansættelse.

Klausner-Gruppen i Danmark
Salget af savet træ fra Klausner-Gruppen stiger fra år til år. De største produktgrupper ligger på de traditionelle hurtigløbere hos tømmerhandler i form af T-1 lægter og høvlet bygningstræ samt emballagetræ til Industrien. Klausner-Gruppen er siden 2003 blevet repræsenteret af LTI Danmark A/S, bosidende i Askov ved Vejen.

Kilde: LTI Danmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078