23948sdkhjf

Røget eg fra Dansani skaber mørk elegance i badet

De eksklusive effekter er sat på højeste blus i Dansanis nye programserie til badet i mørk, røget egetræ. Med mageløse møbler og nuancer, der spænder fra chokoladebrun til nærmest sort, giver Calidris Smoked Oak indretningen et elegant strejf af luksus.
Badeværelset er rammen om alt fra tandbørstning og barbering, over smukkesering foran spejlet til stimulerende kar- og brusebade. Og derfor stilles der krav til indretningen om at være indbydende og rar, så de mange timer på badeværelset bliver en sand nydelse for både øje og sjæl.

Derfor udvider Dansani nu sin kendte badeværelsesserie Calidris med skabe, skuffer og reoler i røget eg, der giver uanede muligheder for at skabe karakterfulde kontraster i indretningen.

Organiske facader og frække farvespil
Egetræets organiske tekstur og mørke glød giver skabe og skuffer en elegant, unik facade med et maritimt strejf af varme. Samtidig kan de forskellige møbler og fronter sammensættes på kryds og tværs, og det åbner for fornyelse og kreativ udfoldelse i badet.

Skab for eksempel en rolig og harmonisk stemning i det kølige, minimalistiske badeværelse med rå vægge og metalliske fliser. Et enkelt vaskearrangement i røget eg skaber blikfang i rummet og står samtidig som en smuk kontrast til den hvide porcelænsvask og de kromfarvede armaturer.

Men egetræet står også flot til vilde pangfarver, der får badeværelset til at sprudle af energi. Vælg for eksempel en opsigtsvækkende løsning med skabe i røget eg mod limegrønne mosaikker og spejlblanke vægklinker. Fuldend det frække resultat med lækkert tilbehør i orange og lime. Eller giv badeværelset et personligt look ved at nøjes med en skuffe eller to i en skrap farve.

Gennemført look til badeværelset
Foruden de større møbler som skuffer, reoler og skabe, fås Calidris Smoked Oak også i Dansanis brede program af tilbehør til badeværelset.

For eksempel kan den røgede eg fås som ramme til spejlet, som sæde på skamlen ved sminkebordet eller håndvasken og som håndklædeholder. Små detaljer, der sætter prikken over i’et og fuldender den smarte stil på badeværelset, så det fremstår hundrede procent gennemført.

Med Dansani Calidris i mørk, røget eg bliver badeværelset en fantastisk ramme om alt fra brusebade til barberinger.

Kilde: Dansani

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094