23948sdkhjf

Innovation China donerer 140.000 kroner til jordskælvsramte

Medarbejderne hos Innovation Chinas kinesiske datterselskab Beijing Furniture International Co. har taget affære efter de voldsomme jordskælv i Kina.
Selvom Innovation’s kinesiske datterselskab - Beijing Furniture International Co. eller bare Innovation China - ligger i udkanten af Beijing, mange kilometer fra epicentret af det voldsomme jordskælv, der den 12. maj ramte Sechuan, kunne rystelserne mærkes på kontoret. Det var dog de mange menneskelige skæbner, som for alvor rystede medarbejderne og fik dem til at tage affære: Forældreløse børn, hjælpeløse ældre, familier uden tag over hovedet og hele byer, der er truet af oversvømmelse, fordi de tilstoppede floder går over deres breder.

Medarbejderne startede en indsamling og endte med 15.500 kroner samt 35.000 kroner fra personaleforeningens kasse, som egentlig skulle have betalt for sommerens store fest. Innovation China’s administrerende direktør, Yang Jianwei, valgte derefter at støtte op om indsamlingen med yderligere 90.000 kroner. I alt 200.000 RMB eller godt 140.000 kroner er nu overrakt til kinesisk Røde Kors:

- Det var medarbejderne selv, der tog initiativ til indsamlingen, det synes jeg er godt gået. Det er jo mange penge, de har samlet ind, i forhold til kinesiske lønninger og de giver samtidig afkald på deres store sommerfest. Personaleforeningen havde fået 35.000 kroner, som egentlig skulle bruges til festen, men så lavede medarbejderne en afstemning om pengene. Næsten alle stemte for at give pengene til jordskælvsofrene i stedet, fortæller Yang Jianwei.

Kilde: Foreningen Dansk Møbelindustri

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094