23948sdkhjf

Erfarne salgsfolk skal styrke Krone Vinduer

Salgsprofiler med baggrund i Pro Tec og PT Vinduer tilknyttes nu den nordjyske producent.
Den nordjyske dør- og vinduesproducent, Krone Vinduer i Harken ved Hjørring, styrker salgsafdelingen både internt og eksternt med ansættelse af erfarne branchefolk.

Allan Rønn Plougmann er ansat som ekstern salgskonsulent med ansvar for områderne Vest- og Sydjylland samt Fyn. Han kommer fra en stilling som sælger hos Pro Tec Vinduer og har mange års erfaring i branchen.

Internt har Krone Vinduer styrket salget med Poul Erik Lauritsen som projektleder. Han kommer ligeledes fra en projektlederstilling hos Pro Tec Vinduer. Med ansættelsen af Poul Erik styrkes det interne salg og projektledelsen af større vinduesleverancer.

Foruden eksternt/internt salg er også firmaets produktionstekniske afdeling udvidet med ansættelsen af Poul Erik Pedersen, som servicekoordinator. Gennem 36 år var Poul Erik ejer af PT Vinduer ved Aabybro. Han bringer derfor et stort kendskab til både fremstilling og salg af døre og vinduer - kompetencer der nu kommer Krone Vinduer til gode, hvor han skal varetage service, reklamationer samt styrke bindeleddet mellem salg og produktion.

- Med de tre nyansættelser har vi øget vores kapacitet både internt og eksternt. Vi oplever positive tendenser i markedet og vil gerne efterkomme den stigende efterspørgsel efter vores energirigtige løsninger og samtidig yde vores kunder en rigtig god service, siger direktør Kaj Bundgaard.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078