23948sdkhjf

Åbner døren for mere lys og varme

Rationel Vinduer lancerer nye terrassedøre med enklere og lettere design, større lysindfald og bedre isoleringsevne
Ved første øjekast virker det som en lille og næsten ubetydelig forbedring af terrassedøren. Men den giver faktisk husets beboere hele tre markante fordele.

Det er Rationel Vinduer, der nu lancerer en ny og forbedret version af de kendte terrassedøre med lettere design, større lysindfald og bedre isoleringsevne. Forskellen ligger i, at der nu kun er ét spændstykke af træ i bunden af døren, hvor der tidligere var to. Det er en lille forskel, der har større betydning, end man umiddelbart skulle tro.

For det første bevirker det rent designmæssigt, at hele døren får et enklere, lettere og mere elegant udseende, fordi der er mindre træ i bunden af døren. Dernæst betyder det større rudeareal, at lysindfaldet bliver større, således at husejeren kan få mere af det naturlige sollys direkte ind i rummet.

Og sidst - men ikke mindst - betyder det, at dørens samlede isoleringsevne bliver bedre, da døren har fået et større glasareal.

De nye terrassedøre tilbydes i Rationels Domus- og Aldus-serier, som er moderne og velisolerede vinduer og døre i henholdsvis træ og træ/alu til nybyggeri og renovering af huse bygget efter 1950.

Kilde: Rationel Vinduer

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093