23948sdkhjf

Ny topchef til HTH, Invita og Uno Form

Svenske Nobia finder dansk chefprofil i Sverige og placerer ham i Ølgod.
Den svenske Nobia-koncern har udnævnt Rune Stephansen til administrerende direktør for Nobia Danmark, der producerer køkkenmærker som HTH Køkkener, Invita og Uno Form på fabrikken i Ølgod.

Han tiltræder omgående og afløser Lars Bay-Smidt, som 18. januar pludselig blev smidt på porten - samme dag som han fejrede HTH Køkkeners 50 års jubilæum.

Dermed får det svenske hovedkvarter en profil i Danmark, som taler flydende svensk og dansk.

Rune Stephansen er 50 år, dansk statsborger, og han flyttede til Sverige i 1993. Han har stor erfaring inden for detailhandlen i Norden. Han startede sin karriere i Jysk og Ikea, og efterfølgende haft ledende stillinger i Rusta, Sportex og Kvik.

I 2009 blev Rune Stephansen tilknyttet Nobias svenske køkkenmærke Marbodal som salgs- og marketingdirektør. Siden har han avanceret i Nobias chefhierarki.

- Jeg er glad for, at Rune overtager stillingen som administrerende direktør af Nobia Danmark. Rune har været en nøgleperson i udviklingen af Marbodal, og han har stor erfaring og et stærkt engagement i Nobias strategi. Jeg er overbevist om, at hans lederskab og det allerede meget stærke og resultatorienterede danske team er et perfekt match, skriver Nobia-koncernens topchef Morten Falkenberg i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095