23948sdkhjf

Pro Tec går roligere tider i møde

Pro Tec Vinduer A/S kan, efter år med et hæsblæsende tempo, slå koldt vand i blodet. Virksomheden står overfor en mindre hektisk periode, og ledelsen forventer en omsætningsnedgang som følge af den generelle nedgang i byggeriet.
Pro Tec Vinduer går en stille periode i møde. Det forventer ledelsen, som følge af nedgangen i byggeriet. Virksomheden, der forrige år præsterede et overskud på 12 mio. kr., har i 2007 halveret sit overskud, mens omsætningen er vokset en smule.

Nedgangen på bundlinien skal ses i lyset af udviklingen på virksomhedens fabrik i Ukraine og i salgsdatterselskabet i England. Begge dele skuffede fælt og kostede Pro Tec Vinduer 6 mio. kr.

Problemerne på Pro Tecs fabrik i Ukraine blev sidste år så store, at man valgte at lukke fabrikken og trække sig fra markedet. Til gengæld har man investeret millioner i en udvidelse af administrationsbygningen og en ny produktionsbygning i hjembyen. I år følger flere investeringer, der ikke mindst skyldes virksomhedens hæderkronede vindue i kompositmaterialet glasfiberarmeret polyester, Pro Tec7.

Ledelsen hos Pro Tec Vinduer planlægger, trods den stille periode man står overfor, ekspansion på den lange bane – og her er Storbritannien virksomhedens vigtigste marked.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156