23948sdkhjf

Ny strategi virker for Aage Østergaard Møbelindustri

Den danske fyrretræsmøbelproducent har efter et minus sidste år vendt bøtten og kan nu fremvise et plus på bundlinien. Direktøren fastslår, at det er den ny strategi, der virker.
Direktør for Aage Østergaard Møbelindustri A/S Torben Østergaard må se tilbage på 2007, som året hvor det hele vendte. Efter et minus i 2006 kan virksomheden – med lidt skatteteknisk hjælp – fremvise sorte tal på bundlinien. Det er en markant fremgang for virksomheden.

Torben Østergaard erkender, at der stadig er overkapacitet på markedet for møbler i fyrretræ – ikke desto mindre tror han på, at lige netop Aage Østergaard Møbelindustri er mindre sårbar end andre virksomheder i branchen.

- Vores strategi har været, at vi ikke skal være 100 procent afhængig af at være en producerende virksomhed. At vi ikke for enhver pris selv skal producere. Den situation har vi nu, men vi har altså ingen intentioner om at stoppe som producent af fyrretræsmøbler. Vi mener, at der på markedet nok skal være plads til sådan nogen som os, siger han til ErhvervsBladet.

Aage Østergaard Møbelindustri henter i dag en stor del af omsætningen på handel med møbler i andre træsorter, fremstillet i udlandet efter dansk design og oplæg. Torben Østergaard ønsker ikke at oplyse virksomhedens omsætning. Han venter dog et positivt resultat for 2008.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082