23948sdkhjf

Invita får egen møbelkollektion fra Andersen

Køkkenkæden udvikler serien i samarbejde med Andersen Furniture, som skal levere Invitas helt egne spisestuemøbler.
Invita udvider med spisestuemøbler i det kommende forår, når Invitas helt egen møbelkollektion lander i køkkenkædens 20 butikker, og allerede nu er nogle få butikker med i en forsøgsfase, hvor stole, spiseborde og skænke er udstillet og til salg.

Invita har blandt andet udstillet den ikoniske skænk S3 fra Andersen Furniture. Netop S3-skænken kommer dog ikke til at indgå i kollektionen, som er helt unik for Invita og som den østjyske møbelproducent fra Hinnerup udvikler i samarbejde med køkkenproducenten.

- Det passer helt naturligt sammen med køkkener, og det komplementerer hinanden godt, siger Helle Fyllgraf, marketingdirektør hos Invita.

Kollektionen skal i første omgang bestå af fem unikke produkter: Et spisebord, en stol og et par skænke.

- Vores leverandør laver et suverænt godt, dansk kvalitetsprodukt, som vi gerne vil have i vores butikker. Det bliver en specialkollektion i et stramt design, der kan bruges uanset stil af køkken. Blandt andet med en laminatbordplade, som er meget holdbar og meget oppe i tiden. Vi laver selv noget, der er danskproduceret, og vi kan godt lide at støtte op om dansk kvalitet og dansk arbejde, siger hun til Wood Supply.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078